Ugrás a fő tartalomra

Utazásra fel.

Sziasztok!

Mielőtt egy új helyet fedezünk fel a legtöbben utánanéznek az interneten mit érdemes ott megnézni,miről is híres a hely, hogyan lehet eljutni.Ahogy mások úgy mi is ezt szoktuk tenni, mielőtt elindulunk. Mivel mi is sokat barangolunk úgy gondoltam akár segíthetnénk is, megosztva a saját tapasztalatainkat, képeinket,emlékeinket. Rengeteg élmény ér minket,folyamatosan fotózunk,  ( a bejegyzésekben saját képeket fogtok látni )  sok újdonságot látunk,vagy épp felfedezünk amikre szívesen felhívnánk a figyelmeteket. 

Így történt meg az,hogy elkezdtük írni ezt a blogot. Remélem sok hasznos információval tudunk majd szolgálni Nektek. A tartalmak folyamatosan kerülnek fel. Már sok utazás áll mögöttünk főként az országon belüli és pár külföldi.Így ezekkel a bejegyzésekkel fogunk kezdeni.


Tarts velünk és fedezz fel csodaszép helyeket! 

V&J

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Budapest 1. rész

Sziasztok! Budapestről, a mi csodálatos fővárosunkról lehetetlen lenne egy bejegyzésben írni, ezért úgy gondoltuk ez egy több részes sorozat lesz. Most egy laza 13 kilométeres sétával barangolunk a Duna két partján, mondhatjuk hogy a város egyik legszebb részén.

Slunj / Rastoke

Sziasztok! A mostani bejegyzésünk egy különleges helyet mutat be Horvátországban. A Plitvicei-tavak felé haladva,Karlovactól 50 kilométerre, található két folyó találkozásánál ( Slunjcica és Korana) Slunj. Egy vízesésekkel teli csodálatos kis városka. 

Zrmanja-szurdok

Hali mindenki! Ebben a bejegyzésben egy különleges környéket szeretnénk ajánlani nektek,amivel egy Zadar környéki Horvátországi nyaralást lehet ízlés szerint fűszerezni egy 1 napos kirándulás keretein belül. Van itt szurdok, elhagyatott gyár, és egy eldugott paradicsomi helyen való fürdőzés is. :)